Gonnie van de Lang lanceert (e)boek: Op goede voet, een stevige basis

‹ Terug naar overzicht

Gonnie van de Lang lanceert (e)boek: Op goede voet, een stevige basis

Geplaatst op:
De winter is een fijne periode voor voetmassage en voetoefeningen. Daarnaast zorgen voetmassages en oefeningen voor stressreductie door ‘uit het hoofd en in je lijf te komen.’ Daarom lanceert Gonnie van de Lang het (e)boek: Op goede voet, een stevige basis.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die het gegrond zijn wil optimaliseren en geïnteresseerd is in de heilzame werking van voetmassage en gezondheidsoefeningen. Het is met name bedoeld als een praktijkboek, de theorie is aanvullend, illustratief en ter ondersteuning van de praktische toepassing ervan.

Op goede voet, een stevige basis

Diverse hoofdstukken zijn gewijd aan voetmassagetechnieken die primair het verminderen van spanning op zowel lichamelijk als psychisch vlak tot doel hebben. Het boek is voorzien van duidelijke foto’s van de 37 voetmassagetechnieken en aangevuld met instructiefilmpjes.

De diverse gezondheids- en grondingsoefeningen, voet- en beenoefeningen zijn rijk geïllustreerd met tekeningen, en hebben een positieve uitwerking op het gehele lichaam. Daarnaast geeft dit boek aanvullende informatie over relevante massage-oliën zoals de essentiële en vette plantoliën.

De beveiligde e-book versie bevat 120 pagina’s fullcolour en diverse links naar sites. De uitvoering is voorzien van een praktisch kliksysteem en is te lezen op een e-reader, tablet, laptop, computer of telefoon.

Op goede voet, een stevige basis van Gonnie van de Lang kost 14,95 euro en is verkrijgbaar bij Belaboek in Wierden. Het kan ook worden besteld via mail; info@vandelang.nl, telefonisch via 0546-577070 en via de webshop.

Eerder lanceerde Gonnie het praktische e-book met de titel ‘Energiek en vitaal – Vijf elementen.’