Word nu voordelig abonnee van VoetVak+
20% korting op een jaarabonnement

VoetVak+, het meest gelezen vakblad door professionals in de voetverzorging, verschijnt acht keer per jaar. Het vakblad richt zich op pedicures en podologen die hun vakgebied willen verbreden, en op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun aanbod willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging.

VoetVak+ besteedt in ieder nummer uitgebreid aandacht aan praktische technieken, ondernemerschap,  voet- en beenmassages, podotherapie, dermatologie, en cosmetische en decoratieve voetverzorging. Ook biedt VoetVak+ informatieve reportages, kritische interviews en praktijkgerichte achtergronden. Kortom: voetverzorging in al zijn facetten.

VoetVak+ vormt een bron van vakgerichte informatie, die in iedere praktijk erg waardevol is.

Cover VoetVak+ editie 7

20% korting op abonnement
Neem nu een abonnement op VoetVak+ en profiteer het eerste jaar van maar liefst 20% korting en betaal het eerste jaar slechts € 76,06 (incl. btw) in plaats van € 95,09. Je ontvangt hiervoor acht keer per jaar Voetvak+. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement. Dit tarief geldt in Nederland.

Voor België: Het eerste jaar profiteer je van maar liefst 20% korting en betaal je slechts € 81,57 in plaats van € 101,97. Je ontvangt hiervoor acht keer per jaar VoetVak+. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement.

Vul hieronder het formulier in en wij verwelkomen je graag als VoetVak+ abonnee.

Ik word VoetVak+ abonnee

  • * Deze velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.