BEAUTY 2024: Volledig programma voor voetverzorging en beauty

‹ Terug naar overzicht

BEAUTY 2024: Volledig programma voor voetverzorging en beauty

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Van 22 tot 24 maart 2024 brengt BEAUTY DÜSSELDORF opnieuw de wereld van de professionele cosmetica samen in vier hallen gewijd aan huidverzorging, nagels, voeten, wellness & spa. Pedicures en schoonheidsspecialisten vinden op de Messe Düsseldorf informatie over nieuwe behandelingen, producten, trends en innovaties. Er is ook volop gelegenheid om te netwerken in een exclusieve sfeer. De vakbeurs biedt een mix van competitie, conferentie, live demo's en productverkoop. Op alle gebieden geldt: bij BEAUTY DÜSSELDORF zijn professionals onder elkaar. Dit garandeert een professionele registratie van vakbezoekers voorafgaand aan de beurs. Naast het gevarieerde aanbod van exposanten en merken wordt ook het bijbehorende specialistische programma steeds belangrijker. BEAUTY presenteert een inspirerend en gevarieerd programma met hoogwaardige workshops en wetenschappelijke lezingen, talloze mogelijkheden voor bijscholing en geweldig entertainment. Als je wilt feesten, kun je op zaterdagavond naar Hal 10 gaan, waar in Hal 9 de BEAUTY Party begint.

BEAUTY full FEET Stage
In Hal 9 is alles voor de voeten te vinden. Pedicures en cosmetisch voetverzorgers kunnen zich hier informeren over nieuwe producten, behandelingen, innovaties en diensten, zowel bij de stands van de exposerende bedrijven als in het vak- en podiumprogramma. De BEAUTY full FEET Stage staat voor professionele uitwisseling, diepgaande training en interdisciplinaire kennisoverdracht over alle aspecten van podologische therapie en cosmetische voetverzorging. Volgens het principe “van praktijk voor praktijk” kunnen voetexperts een gevarieerd programma verwachten met podologische, medische en bedrijfskundige onderwerpen. Voor het eerst worden ook de Foot Awards uitgereikt op de BEAUTY full FEET Stage.

Tickets
De beurs is exclusief voor vakbezoekers. Online legitimatie als vakbezoeker is vereist op de website www.beauty.de/2130. Het ticketingteam stuurt vervolgens een bevestiging, waarna eTickets kunnen worden gekocht. Online tickets kosten €38 (eendagsticket), €50 (tweedagenkaart) en €75 (seizoenskaart). Meer informatie vind je op: www.beauty-duesseldorf.com.