Praktijkboek Energiek en vitaal - Vijf elementen

‹ Terug naar overzicht

Praktijkboek Energiek en vitaal - Vijf elementen

Geplaatst op:
Gonnie van de Lang is de auteur van verschillende boeken op gezondheidsgebied en schrijft al vele jaren voor Massage Magazine. Haar eerste e-book met als titel ‘Energiek en vitaal - Vijf elementen’ is gereed.

De schat aan informatie uit haar eerder verschenen boek ‘Energiek en vitaal in de overgang’ is herschreven en nu verzameld in een praktisch hanteerbare e-book versie. Het eerste deel van dit boek biedt een kennismaken met de Chinese geneeskunde met aspecten als yin en yang, de vitale basissubstanties, de vijf Chinese elementenleer en de oosterse visie op ziek en gezond zijn. 

Praktische oefeningen en massages

Het tweede deel bevat praktische oefeningen en massages die een positieve invloed hebben op onze gezondheid. Deze zijn geordend volgens de Chinese elementen met de bijbehorende organen en voedingsadviezen. De oefeningen nodigen uit om zelf aan de slag te gaan en toe te passen bij je klant. De vele adviezen en tips kun je per element/seizoen gebruiken in je praktijk. Bij de uitleg aan je klant is het e-book een fijn hulpmiddel.

Bestellen

Het e-book is te bestellen via de www.vandelang.nl webshop of per mail: gonnie@vandelang.nl. Je krijgt een persoonlijke link per mail toegezonden naar een beveiligd pdf – of ePub bestand, afhankelijk van je keuze.