Pedicure: een vrij beroep

Een pedicure helpt mensen met een optimale voetverzorging, of daar nu esthetische of medische redenen voor zijn. Het bijzondere is dat het een vrij beroep is. Dat betekent dat iedereen dit vak mag uitoefenen, ook zonder diploma’s. 

Toch stellen werkgevers en klanten eisen aan de pedicure. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van nieuwe behandelingen, apparatuur en technieken. Het blad Voetvak+, hét vakblad voor voetverzorging, helpt je hierbij.

De goed geïnformeerde pedicure

Voetvak+ verschijnt iedere twee maanden en staat boordevol nieuws over trends, producten en vakbeurzen. Ook lees je hierin interviews met collega-pedicures en artikelen over bijvoorbeeld het omgaan met verschillende soorten klanten. 

Ben jij zelf pedicure? Dan doe je er goed aan om een abonnement op Voetvak+ te nemen. Zo weet je zeker dat niets je ontgaat en jij je klanten van dienst kunt zijn met de nieuwste inzichten en technieken.

Korting op een abonnement

Voetvak+ is er speciaal voor de pedicure die op hoog niveau wil blijven werken. Dus bespaar je de moeite en neem een abonnement. Zo kun je meteen profiteren van onze kortingsaanbieding. Meer weten? Klik dan op de link ‘Abonneren’.

VoetVak+, het meest gelezen vakblad door professionals in de voetverzorging, verschijnt acht keer per jaar. Dit blad richt zich zowel op pedicures en podologen die hun vakgebied willen verbreden, als op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die hun behandelingspakket willen uitbreiden met (cosmetische) voetverzorging. VoetVak+ besteedt in ieder nummer uitgebreid aandacht aan praktische pedicuretechnieken, reflexzonetherapie, voet- en beenmassages, schoeisel, podotherapie en cosmetische en decoratieve voetverzorging. Ook biedt VoetVak+ informatieve reportages, kritische interviews en praktijkgerichte achtergronden. Kortom: voetverzorging in al z'n facetten. Voor voetverzorgers, schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die méér willen en vooral méér omzet willen maken, vormt VoetVak+ een bron van vakgerichte informatie, die in de praktijk al snel heel waardevol zal blijken te zijn.

Hier vind je een online voorbeeld van één van de voorgaande nummers van VoetVak+.