BEAUTY full FEET Stage en FUSS AWARD in Düsseldorf

‹ Terug naar overzicht

BEAUTY full FEET Stage en FUSS AWARD in Düsseldorf

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Van 22 tot 24 maart 2024 kwam de hele wereld van schoonheid bijeen in Düsseldorf. BEAUTY DÜSSELDORF was dé hotspot voor cosmetica, nagels, voeten, wellness & spa. Meer dan 1.200 exposanten en merken uit 36 landen presenteerden zich aan 44.000 vakbezoekers uit 76 landen. In vier hallen stond het complete aanbod aan nieuwe producten, verzorgingsconcepten, moderne behandelingen, wetenschappelijke bevindingen en entertainment.

Er kon ook een primeur worden gevierd, en wel voor de FUSS AWARD, waarmee bijzondere prestaties op het gebied van podologie en voetverzorging werden bekroond. Deze award werd op initiatief van de brancheverenigingen, experts en fabrikanten gelanceerd. Simeon Ruck, directeur van HELLMUT RUCK GmbH, benadrukt: “Deze award is een zaak die mij al jaren nauw aan het hart ligt en voor onze voetbranche enorm belangrijk is, omdat het een unieke gelegenheid biedt om dit beroep veel authentieker voor het voetlicht te brengen en de prestaties ten behoeve van de voeten te benadrukken.”
Het gratis podiumprogramma op de BEAUTY full FEET Stage stond voor professionele uitwisseling, verdiepingstraining en interdisciplinaire kennisoverdracht over alle aspecten van podotherapie en voetzorg. Actuele onderwerpen binnen het interdisciplinaire behandelspectrum van pedicure, podotherapie, geneeskunde en cosmetische voetverzorging kwamen aan bod. De praktijkgerichte presentaties, georganiseerd door podotherapeut en branchedeskundige Mechthild Geismann, stonden in het teken van de belangrijkste ziektebeelden van de voet en andere vraagstukken waarmee pedicures en podotherapeuten dagelijks worden geconfronteerd.
De volgende editie van BEAUTY DÜSSELDORF vindt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 maart 2025 plaats.