Feestelijke jubilea MSK-Podiamed en Ginkel’s Cosmetica tijdens Vakbeurs Totale Voetverzorging

‹ Terug naar overzicht

Feestelijke jubilea MSK-Podiamed en Ginkel’s Cosmetica tijdens Vakbeurs Totale Voetverzorging

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging op 13 en 14 april jl. in Expo Houten was het groot feest. Niet alleen beursorganisatie ASWS bestaat 30 jaar, maar ook de Vakbeurs Totale Voetverzorging bestaat 30 jaar, al was dit de pas 29ste editie. Maar het grote feest was vooral aan de twee exposanten die inmiddels alweer respectievelijk 30 en 40 jaar bestaan: MSK-Podiamed uit Zaltbommel en Ginkel’s Cosmetica uit Harlingen.

Tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging zijn Marco en Monique Kronenburg in het zonnetje gezet door Danny Rombouts, directeur van de beursorganisatie ASWS: “MSK bestaat 30 jaar en als ASWS zijn wij met elkaar opgegroeid. Met een stand van 4x3m zijn zij 30 jaar geleden begonnen op de eerste Vakbeurs Totale Voetverzorging in het Van der Valk hotel Tiel. Inmiddels is MSK uitgegroeid tot een van de grootste groothandels van Nederland. Wij zijn er best een beetje trots op dat wij deze groei hebben mogen meemaken en zijn dankbaar voor de fijne relatie die we sindsdien samen hebben. MSK-Podiamed heeft geen editie overgeslagen van de Vakbeurs Totale Voetverzorging en wij hopen natuurlijk op een nog veel langere samenwerking met Marco en Monique en hun zoons.”

Het was ook feest bij Ginkel’s Cosmetica. Ginkel’s Cosmetica, inmiddels een graag geziene exposant op de Vakbeurs Totale Voetverzorging, viert dit jaar alweer zijn 40-jarig bestaan. Een werkelijk prachtige mijlpaal. Daarom heeft Danny Rombouts ook Christian Nauta en zijn vrouw Judith tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging in het zonnetje gezet. Christian en Judith worden hartelijk gefeliciteerd met hun 40-jarig jubileum en ook met hen hoopt beursorganisatie ASWS nog vele jaren samen te werken aan prachtige vakbeurzen.
Het volgende evenement van ASWS is de Vakbeurs Pedicure & Beauty op 19 en 20 oktober in Expo Houten.