Handboek voor scheve grote teen cadeau bij abonnement op VTV

‹ Terug naar overzicht

Handboek voor scheve grote teen cadeau bij abonnement op VTV

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Nieuwe abonnees van VoetVak+ krijgen op de beurs VTV het ‘Handboek voor de scheve grote teen’ cadeau plus 40% korting op het eerste jaar. In het Handboek pakken Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning van Voetentraining de klacht hallux valgus bij de oorzaak aan. Je vindt VoetVak+ op stand 96.

Een op de vier mensen heeft een scheve grote teen en heeft daar in meer of mindere mate last van. De klachten, veroorzaakt door deze hallux valgus, zoals de scheve teen genoemd wordt, nemen in de loop van de tijd toe. De teen gaat schever staan en de knobbel aan de zijkant van de voet wordt dikker, met soms pijn bij het lopen tot gevolg.
De auteurs van dit handboek, Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen van Voetentraining, ontwikkelden een in de praktijk bewezen trainingsprotocol en laten de lezer kennismaken met oefeningen van de voeten en de tenen. De oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op de jarenlange praktijkervaring van deze voetspecialisten. Getrainde voeten en sterke voetspieren voorkomen de pijnlijke gevolgen van een hallux valgus.
In Voetentraining worden, naast praktische oefeningen, ook de oorzaken en de gevolgen van de hallux valgus behandeld. Voor iedereen met een hallux valgus is dit boek een aanrader. Door zelf te oefenen neemt u het heft in eigen handen! ‘Handboek voor de scheve grote teen’ verscheen bij Sportsmedia en kost normaal gesproken €17,97.