Wat wil jij weten over je vak?

‹ Terug naar overzicht

Wat wil jij weten over je vak?

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Als redactie van VoetVak + zijn we, voor onze abonnees, altijd op zoek naar professionals met veel praktische kennis van het vak en voor informatie uit voor het vak. In gesprek met Marco Kronenburg van MSK-Podiamed raakten we onder de indruk van de knowhow van Marco en zijn team. Hieruit is het idee ontstaan: een praktische column om het ondernemen binnen de voetverzorging verder te versterken. De titel luidt: ‘Goed om te weten’.

Je kunt gevarieerde columns verwachten, bijvoorbeeld over sprayvloeistof en motoronderhoud. Hoe haal je het meeste rendement uit je apparatuur? Hoe stimuleer je de productverkoop? Welke persoonlijke beschermingsmiddelen heb je nou echt nodig?
Om goed aan te sluiten op de vraag uit de praktijk horen graag over welke onderwerpen de technici, trainers en verkoopmedewerkers van MSK-Podiamed een column moeten schrijven. Wat zijn jouw vragen? Waar loop je tegenaan, waar zou je meer over willen weten?
Mail je suggesties naar redactie@voetvak.nl of post ze op onze sociale media accounts op Facebook en Instagram. Uit deze vragen maken we in deze rubriek een selectie van onderwerpen en vragen die voor iedereen interessant kunnen zijn. De vragen én de antwoorden lees je later in je vakblad, op de website van VoetVak+ en op onze Facebookpagina en Instagrampagina’s.