VoetVak+ is jarig en trakteert!

‹ Terug naar overzicht

VoetVak+ is jarig en trakteert!

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
In het voorjaar van 2003 verscheen de eerste editie van VoetVak+. Om het twintigjarige jubileum als vakblad te vieren, heeft de redactie van Voetvak+ een aantrekkelijke win-actie georganiseerd, samen met onze gewaardeerde relaties. Zij stellen geweldige cadeautjes beschikbaar voor onze abonnees!

Er zijn twee identieke pedicure-goodiebags samengesteld ter waarde van meer dan 1000 euro. De eerste cadeautas is voor een trouwe abonnee die al lang ons vakblad leest. Een tweede tas zullen we op de Vakbeurs Pedicure en Beauty (28 en 29 oktober in Houten) weggeven aan een nieuwe abonnee van VoetVak+. Wil je kans maken op deze geweldige tas met vakproducten en tegoedbonnen? Mail dan naar cadeautje@voetvakplus.nl met je naam- en adresgegevens. Nieuwe abonnees maken automatisch kans. De winnaars worden op zondagmiddag 29 oktober bekend gemaakt op de vakbeurs Pedicure & Beauty op de stand van VoetVak+ door Danny Rombouts van beursorganisator ASWS. De tas bevat:

Je leest een uitgebreide beschrijving van de inhoud van het pakket in het oktobernummer van VoetVak+. Deze feestelijke en extra dikke editie verschijnt rond 5 oktober.

 

Professionele fotoshoot en reportage

Natuurlijk zit er ook een waardevol cadeau van VoetVak+ in de cadeautas. De twee winnaars krijgen elk een uitgebreide reportage in het vakblad met een interview over hun praktijk. Bovendien komt een professionele fotograaf foto’s maken van de winnaars en hun praktijkruimte. Die foto’s, ter waarde van €300, krijgen ze ook zelf digitaal in hoge resolutie, om te gebruiken voor de website, folders en/of sociale media van de praktijk. Een echte plus dus!