Stuur je casus in voor het PedicureCongres

‹ Terug naar overzicht

Stuur je casus in voor het PedicureCongres

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
De rol van (medisch) pedicures is van groot belang wanneer een voet in de problemen dreigt te komen. Zij zien als eerste of het pluis of niet pluis is aan de voet. Tijdens het PedicureCongres op 16 maart in Tiel gaan topsprekers, in zes verschillende lezingen, kijken wanneer het pluis of juist niet pluis is aan de voet.

Zo komen goedaardige plekjes en vlekjes aan bod. Ook gaan we kijken naar melanomen aan de voeten: hoe herken je die? Veel pedicures behandelen klanten met een donkere huid. Hoe herken je huidafwijkingen bij de donkere huid? Mark Feverey gaat je hier alles over vertellen. Verder komen natuurlijk ook de kwaadaardige plekjes aan bod. Ook zal er een interactief programma zijn met de bekende dermatoloog dr. Johan Toonstra. Het is nu al mogelijk om een vraag voor dr. Toonstra in te sturen. Meld je aan als deelnemer en vergeet dan niet foto’s en informatie over je cliënt aan ons toe te sturen. Wie weet behandelt Dr. Johan Toonstra jouw casus wel!
Het PedicureCongres ‘Pluis of niet pluis aan de voet’ zal op zaterdag 16 maart 2024 in het Van der Valk Hotel in Tiel gehouden worden. ProCERT heeft dit PedicureCongres geaccrediteerd met 6 punten onder het domein Gespecialiseerde Voetzorg.
Kosten voor dit congres zijn €135 (excl. btw) inclusief een heerlijke lunch en koffie en thee met iets lekkers erbij. Aanmelden kan op de site van ASWS.