De avonturen van de pedicure!

‹ Terug naar overzicht

De avonturen van de pedicure!

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
De abonnees van VoetVak+ kunnen al sinds 2018 genieten van de columns van pedicure Judith Verdouw uit Rotterdam. Nu kan heel Nederland haar ‘Avonturen van de pedicure’ lezen in een gloednieuwe bundel, die eind juni verschijnt.

Judith vertelt: “Rotterdam is een grote stad met veel verschillende inwoners, met ieder hun eigen levensverhaal. En die verhalen krijg ik vaak te horen tijdens mijn werk als ambulante pedicure. De verhalen lopen uiteen van buikpijn van het lachen tot aan een schouder bieden in droevige tijden. Het feit dat ik aan huis kom, maakt het werk nog persoonlijker en de verhalen diepgaander. Deze bundel is een selectie van verhalen van de mooiste, indrukwekkendste en grappigste momenten die ik tijdens mijn werk heb beleefd. Dat het pedicurevak meer is dan alleen teennagels knippen mag duidelijk zijn na het lezen van deze avonturen.”

De levensverhalen van haar klanten inspireerden Judith tot het schrijven over haar avonturen. Judiths boek laat perfect zien wat het werk van een pedicure inhoudt en hoe betekenisvol het is om voor de voeten van mensen te zorgen. Het is een lofzang op het bijzondere voetenvak, maar geeft ook een realistisch beeld van de nood van de mensen voor wie pedicures zich inzetten. Kortom: ‘De avonturen van de pedicure’ is een geweldig cadeau voor iedereen die pedicure is, pedicure wil worden, pedicure is geweest of ooit klant van een pedicure was.

‘Avonturen van de pedicure’ van Judith Verdouw is te bestellen via boekscout.nl, bol.com en alle boekhandels. De verkoopprijs bedraagt €21,50. Abonnees van VoetVak+ krijgen een korting van 20% met de code VOETVAK op de site www.deavonturenvandepedicure.nl
Het boek is onder andere ook verkrijgbaar bij:
– Sportmedische groothandel Meersport in Capelle aan den IJssel
– Boekhandel Van Delft in Nieuwerkerk aan den IJssel
– Pedi-Joy in Helmond