Het dikke beursnummer van VoetVak+

‹ Terug naar overzicht

Het dikke beursnummer van VoetVak+

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Deze week verschijnt het dikke beursnummer van VoetVak+. Daarin schrijven we onder andere over hoe druk pedicures het hebben. Door de grote vraag naar voetverzorging zijn de agenda’s overvol. Veel collega’s hebben weliswaar een klantenstop, maar het kost óók tijd om potentiële klanten teleur te stellen en door te verwijzen. Dus hollen we wat af. Tot we eindelijk even stilstaan. Onze auteurs Karin Kasius en Joyce de Wit delen in deze editie van VoetVak+ dezelfde ervaring: als je dan eindelijk stilstaat, gedwongen of door vakantie, levert dat denktijd op. En meestal: nieuwe inzichten. Wat zij ontdekt hebben, is ook heel waardevol voor hun drukbezette collega’s, want hun aanpak levert je juist tijd op!
  • Tijd om je te verdiepen in de Wkkgz bijvoorbeeld, want die wet kan je meer geld opleveren dan je denkt. Je leest er alles over in drie artikelen over de Wkkgz.
  • Tijd om de kriebels te krijgen van het artikel van dermatologe Annemie Galimont over de opmars van schurft.
  • Tijd om mee te leven met een collega die eindelijk afscheid kon nemen van een zieke werknemer en die haar nuttige verhaal met je deelt.
  • Tijd om een cadeautje van VoetVak+ te winnen: een testkit van tiptoe!
  • Tijd om je voor te bereiden op de leukste vakbeurs van het voorjaar: de Vakbeurs Totale Voetverzorging.

Ben je abonnee, dan kun je het vakblad ook digitaal lezen. Klik hier en log in.