PedicureCongres 'Voeten, Diabetes en Sport'

‹ Terug naar overzicht

PedicureCongres 'Voeten, Diabetes en Sport'

Geplaatst op:
Margreet van Putten zal in het Van der Valk Hotel in Tiel op zaterdag 10 september tijdens het PedicureCongres 'Voeten, Diabetes en Sport' dagvoorzitter zijn. Zij heeft het programma samengesteld en zal zelf ook een lezing geven.

De compleet verzorgde dag kost € 134 (excl btw) en is inclusief koffie/thee en een lunch. ProCERT heeft dit PedicureCongres geaccrediteerd met totaal 6 punten, waarvan 4 accreditatiepunten vallend onder domein Voetzorg – Diabetes Mellitus en 2 punten onder het domein Voetzorg – Sport. 

De rol van de (medisch) pedicure is van groot belang als het gaat om het voorkomen van wonden. Ook na genezing van wonden is en blijft de juiste voetzorg zeer belangrijk. Sport en diabetes zijn nauw aan elkaar verbonden: echter, alleen met voeten die op de juiste wijze verzorgd worden en die ‘klaar’ zijn voor een sportieve belasting, zullen complicaties worden voorkomen. In dit congres zal niet alleen aandacht zijn voor de laatste stand van de wetenschap, maar vooral ook de praktijk: veel casuïstiek zal worden aangeboden. 

Tijdens de pauzes is er een minibeurs met diverse exposanten zoals Barefoot, Credo Solingen, HFL Laboratories, Joyce de Wit Coaching, LIVIT Orthopedie, Margan europe Coöperatie, MSK-Podiamed, Nail Care Manon, PediRoda Opleidingsinstituut, Rodiq-Pedisil, Stalena en Vital-Feet. Tickets zijn verkrijgbaar via www.asws.nl.