Online dermatologisch consult

‹ Terug naar overzicht

Online dermatologisch consult

Door: Petra Teunissen
Geplaatst op:
Twijfelt je klant over een huidaandoening? Via 247dermatologist krijgt je snel én simpel antwoord op al je huidvragen, direct van een dermatoloog. Het online huidconsult wordt gedaan door het uploaden van foto’s en door een vragenlijst in te vullen waarin je de klachten aangeeft.

De dermatoloog stuurt de diagnose en de daarbij eventuele behandeling in de vorm van een medisch rapport, veilig en binnen enkele uren naar je terug. 247dermatologist behandelt een breed scala aan huid-, haar- en nagelaandoeningen. Het team bestaat uit gekwalificeerde Nederlandse BIG-geregistreerde dermatologen. Allen hebben uitgebreide ervaring in het stellen van de diagnose en behandeling van diverse huidproblemen en bieden deskundig advies.

Door middel van het uploaden van foto’s en een eenvoudige vragenlijst beschrijf je de huidproblemen. Binnen enkele uren ontvang je een gedetailleerde diagnose en, indien nodig, een behandelplan in de vorm van een vertrouwelijk medisch rapport. Veilig, betrouwbaar en efficiënt. De kosten voor een online consult bedragen €35.