VoetVak+ blijft je informeren, ook in tijden van Corona

‹ Terug naar overzicht

VoetVak+ blijft je informeren, ook in tijden van Corona

Geplaatst op:
De gevolgen van het Coronavirus en alle maatregelen om het virus te bestrijden hebben ook invloed op de pedicurebranche. De meeste collega’s hebben het werk inmiddels neergelegd en hun praktijk gesloten. De redactie en uitgever van VoetVak+ leeft mee met alle pedicures, hun klanten en toeleveranciers die door de maatregelen in grote problemen terechtkomen.

Ook VoetVak+ moet zich aanpassen aan de voortdurend veranderende omstandigheden.  Editie 2 zou een speciaal themanummer worden rond de Vakbeurs voor de Pedicure in april. Die beurs is verschoven naar 20/21 juni. Daarom krijg je binnenkort een ‘gewone’ editie in de bus. De uitgeverij heeft ons gevraagd om editie 3 en 4 te combineren. Half juni kun je een themanummer verwachten over Ambulant Pedicuren met volop informatie over de verschoven beurs. We hopen dat je hiervoor begrip hebt. 

VoetVak+ blijft actief om je in deze onvoorspelbare tijd zo goed mogelijk te informeren over de onderwerpen en het nieuws dat voor jou en je praktijk van belang is. Dat doen we vooralsnog vooral online en via social media. Je vindt onze site op www.voetvak.nl en ons laatste nieuws ook in de actieve Facebookgroep. 

Heb je nieuws dat je graag wilt delen met je collega’s? Laat het ons weten! Dan delen we die informatie graag en bieden we samen deze moeilijke periode het hoofd.

Namens het hele team van VoetVak+ wens ik jou, je dierbaren en je klanten veel sterkte in deze verwarrende tijden. 

Peter Vorstenbosch, Hoofd Content BDUvakmedia, Petra Teunissen-Nijsse, Content Manager VoetVak+, Jacha Rootlieb, Contentregisseur VoetVak+