Voetspecialist Robin Captijn: nu ook online advies

‹ Terug naar overzicht

Voetspecialist Robin Captijn: nu ook online advies

Geplaatst op:
In editie 2 van VoetVak+ lees je een interview met Voetspecialist Robin Captijn. De drie kernpunten van zijn werk zijn bewegen, voeten en ademen. Hij ontvangt zijn cliënten het liefst op zijn blote voeten. Zo draagt hij zijn boodschap over ‘goede voeten’ uit en kan hij gezonde voetbewegingen direct demonstreren.

Robin vindt dat onze huidige leefgewoontes je bewegingsvrijheid beperken. Hij wil dat korset doorbreken en iedereen weer in beweging brengen: fysiek en mentaal!

Interactieve lezingen

Nu Robin door de Corona-crisis geen cliënten kan ontvangen, heeft hij zijn voetenwerkmethode omgewerkt tot interactieve lezingen voor pedicures via Zoom. Elke week organiseert hij een lezing over een vooraf bepaald onderwerp en hij reageert direct op vragen die pedicures hem stellen.   

Voetspecialist Robin Captijn

Voetspecialist Robin Captijn.

10 Euro per aanmelding

De lezingen kosten 10 euro per aanmelding. Na het aanmelden krijg je een link om mee te kunnen doen via Zoom. De eerste tien VoetVak+-lezers die zich aanmelden, mogen gratis meedoen aan de interactieve lezingen.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de online lezingen, dan kun je Robin bellen op 06-29115498 of mailen naar info@voet-specialist.nl. Zijn website is www.voet-specialist.nl en hij is ook op Facebook te vinden: https://www.facebook.com/Robincapt

 

Liever een andere online training volgen? Er is op dit moment genoeg te vinden. Wat te denken van een verkooptraining of de cursus voor het strak leren lakken van de teennagels?