Zien we je snel?

‹ Terug naar overzicht

Zien we je snel?

Geplaatst op:
Aanstaande vrijdag en zaterdag wordt sinds lange tijd weer een branche-event georganiseerd: de Xtra Order Day's! VoetVak+ is er ook! Zien we je daar?

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli worden de ‘Xtra Order Day’s’ gehouden. Locatie is de centraal gelegen locatie Expo Houten (Utrecht). De toegang en het parkeren is gratis. Let op: om veiligheidsredenen heeft de overheid een limiet gesteld aan het aantal toegestane personen. Daarom zijn er per dag twee tijdslots waar je je hier voor kunt registreren.

 

Vakbeurs

De Xtra Order Day’s is een eenmalige vakbeurs in Expo Houten en wordt georganiseerd om weer veilig en fysiek in contact te komen met collega’s en leveranciers en nieuwe aanbieders voor pedicure- en salonbenodigdheden. Klik hier om te kijken wie je straks op één dag allemaal in Expo Houten kunt bezoeken. De vakbeurs wordt gezien als een doorstroomlocatie, waardoor een Coronatest niet verplicht is. Wel zal er een korte vragenlijst over uw gezondheid bij de ingang klaar liggen. Deze is binnen een minuut in te vullen, waarna je direct de vakbeurs kunt bezoeken. Zien we je daar?