Voortbestaan ProSom Opleidingen

‹ Terug naar overzicht

Voortbestaan ProSom Opleidingen

Geplaatst op:
Van de familie van Ineke ter Harmsel ontvingen we in mei dit bericht dat we graag met je delen.

‘Allereerst willen wij iedereen hartelijk bedanken die door middel van een mail, een kaart, een reactie op mensenlinq.nl of door een persoonlijke condoleance hun medeleven hebben laten blijken na het overlijden van Ineke. Het heeft ons heel goed gedaan om te lezen dat Ineke werd gewaardeerd om de manier waarop ze in het leven stond en om de vakvrouw die zij was.

We hebben ons beraden over de toekomst van ProSom Opleidingen. Wij hebben gesprekken gehad met diverse mensen om te kijken of het mogelijk was om ProSom te laten voort bestaan. ProSom werd gedragen door de kennis, bevlogenheid en de persoon Ineke. Dit kunnen wij niet vervangen en wij hebben helaas ook niemand gevonden die dat zou kunnen en willen doen.

Uit respect voor al het mooie en goede werk dat Ineke heeft gerealiseerd in de afgelopen 10 jaar willen wij het risico niet lopen dat die goede naam negatief wordt beïnvloed. Daarom hebben wij besloten om ProSom Opleidingen niet langer te laten voortbestaan. De naam houden we in ons bezit zodat deze niet door anderen kan worden gebruikt.

We willen u hartelijk danken voor de prettige samenwerking met ProSom Opleidingen in de afgelopen 10 jaar.

Om in de woorden van Ineke af te sluiten:
Wij wensen u veel plezier in uw eigen vakgebied, een goed lopend 2018 en een zonnige groet.

Liselot en Mink ter Harmsel’