Van Pedicuresalon Elise naar Voetencentrum Noordwijk

‹ Terug naar overzicht

Van Pedicuresalon Elise naar Voetencentrum Noordwijk

Geplaatst op:
Van Pedicuresalon Elise naar Voetencentrum Noordwijk. Er kan een hoop veranderen in twaalf jaar. En dromen kunnen zeker werkelijkheid worden.

Twaalf jaar geleden stond Elise Eisenga, medisch pedicure en oncologisch voetzorgverlener, al eens in de vakbladen. Zij was namelijk een van deelnemers aan de pilot die leidde tot de nieuwe opleiding tot medisch pedicure. Ze was indertijd al heel ambitieus en zei: “Ooit wil ik een voetencentrum met medisch pedicures, een podotherapeut en stagiaires.” 

Elise heeft het exemplaar van VoetVak+ van twaalf jaar geleden goed bewaard. Het verschil tussen twaalf jaar geleden en de praktijk van nu? Kijk zelf maar.

Twaalf jaar geleden stond Elise Eisenga al eens in VoetVak+

Van droom naar Voetencentrum Noordwijk

Eind 2008 realiseerde ze deze droom, samen met haar collega Tineke Altena, medisch pedicure en geriatrisch voetzorgverlener. Dit jaar vierden Elise en Tineke het tienjarige bestaan van hun Voetencentrum Noordwijk. Elise en Tineke zijn samen eigenaar van het pand, waarin ze met drie collega-pedicures samenwerken: Sandra de Ridder-Oudshoorn, schoonheidsspecialist, manicure en pedicure. Manuela van Noort, pedicure en Joan Zwanenburg, medisch pedicure.

Voetencentrum Noordwijk

Het huidige team van Het Voetencentrum: Tineke, Sandra, Johan, Joan, Elise en Manuela.

Ook wordt een ruimte verhuurd aan Johan den Dulk, (sport)podotherapeut, ortheses en taping. Stagiaire Eva ontwikkelt zich hopelijk ook tot een toekomstige collega.

Voetencentrum Noordwijk

Elise Eisenga toont de banner van het Voetencentrum, die wordt gebruikt bij presentaties.

Vijf behandelruimtes

In het Voetencentrum zijn vijf behandelruimtes, allemaal precies even groot en allemaal met daglicht. Er is een gemeenschappelijke wachtkamer, een keuken met voorraadkasten en een werkruimte waarin de slijpmachine van de podotherapeut is geïnstalleerd. Op de bovenverdieping is een sfeervolle yogastudio, een gespreksruimte en een behandelruimte die in het verleden aan verschillende disciplines is verhuurd. Achter het pand zijn enkele parkeerplaatsen. 

 

 

Meer informatie over Voetencentrum Noordwijk vind je op: https://www.voetencentrumnoordwijk.nl/

 

 

Iedere praktijkruimte heeft een eigen accentkleur.