Vakbeurs Totale Voetverzorging verplaatst naar 2022

‹ Terug naar overzicht

Vakbeurs Totale Voetverzorging verplaatst naar 2022

Geplaatst op:
Samen met de overheid en partners, heeft de organisatie van de vakbeurs Totale Voetverzorging besloten dat begin mei als beursdatum nét iets te vroeg komt. Voor doorstroomlocaties als pretparken, dierentuinen, tuincentra, bouwmarkten en beurzen en congressen, is de geplande datum van eind april om weer open te gaan nog niet haalbaar.

De vele bezoekers die al tijdslots hebben geregistreerd geven aan dat er een flinke behoefte is aan een live vakbeurs. Spijtig genoeg heeft het niet zo mogen zijn en is besloten de Vakbeurs Totale Voetverzorging te verplaatsen naar zaterdag 9 en zondag 10 april in 2022. De voor de VTV 2021 gekochte entreekaarten en de geboekte tijdslots blijven geldig en deze bezoekers krijgen persoonlijk bericht.

‘Xtra Order Days’

De gehele sector van fabrikant, leverancier tot pedicure, iedereen snakt naar perspectief en de mogelijkheid om elkaar weer ‘live’ te ontmoeten. Die mogelijkheid wil de beursorganisatie bieden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli aanstaande zodat iedereen in de voetverzorging de mogelijkheid krijgt om elkaar te ontmoeten in een eenmalig zomerevenement. Dit eenmalige evenement is anders dan anders, met kleinere stands maar, met veel informatie, contacten en beursvoordeel en gratis entree voor alle voetverzorgers en -behandelaars. Wel met alle regels die eventueel dan nog gelden zoals door het RIVM voorgeschreven. In ieder geval is de entree gratis maar bezoekers moeten zich wel van te voren aanmelden op asws.nl. De ‘Xtra Order Days’ worden deze zomer gehouden in Hal 4 van Expo Houten in Utrecht.

 Kijk voor meer informatie op www.asws.nl.