Online seminar: het belang van nieuwsbrieven

‹ Terug naar overzicht

Online seminar: het belang van nieuwsbrieven

Geplaatst op:
De afgelopen periode werden vanuit Beauty Trade Special met regelmaat diverse webinars georganiseerd. Vorige week bijvoorbeeld over het het belang en inzetten van nieuwsbrieven.

Op 28 april besprak Corné Ter Maten van NetBeauty het belang en inzetten van nieuwsbrieven. Een nieuwsbrief schrijven kan je veel opleveren in termen van klantrelaties, klantenbinding en conversie. Een goede nieuwsbrief kan een ideaal marketingmiddel zijn, mits je deze op de juiste manier schrijft. Maar hoe schrijf je een effectieve, goede nieuwsbrief? 

Een goede nieuwsbrief kan een ideaal marketingmiddel zijn.

Corné is eigenaar van NetBeauty, een marketingbureau dat is gespecialiseerd in de beauty branche en zich puur op de markt van uiterlijke verzorging richt. Je kent Corné van de rubriek Marketing in VoetVak+. Ook verzorgt hij op onze site regelmatig de Quick Scan waarin hij de website en sociale media van een abonnee onder de loep neemt. Corné is een veelgevraagd spreker en kan jouw nieuwsbrieven naar een hoger niveau tillen. 

Online seminar bekijken

Om iedereen de kans te geven om het webinar van Corné alsnog te volgen, heeft de organisatie van Beautyspot deze online gezet. Je vindt de link hieronder.