Nieuwe behandelstoelen en motoren

‹ Terug naar overzicht

Nieuwe behandelstoelen en motoren

Geplaatst op:
Dit voorjaar introduceert Praktivak weer een groot aantal innovatieve producten voor de pedicuremarkt. Allereerst is er de lancering van de nieuwe generatie pedicuremotoren van de gerenommeerde Duitse fabrikant Unitronic.

Nieuwe pedicuremotoren en behandelstoelenDe nieuwe pedicure-apparaten Primus TC en Octopus MC zijn de opvolgers van de bestaande succesvolle Primus- en Octopus-serie. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe apparaten zijn de full-colour kleuren display/touchscreen en het geavanceerde elektronische spray doseersysteem ‘intramatic’.
Alle overige bekende kenmerken en voordelen van de Primus- en Octopus-apparaten zoals o.a. memory voor toerental en spray, aan/uitschakelaar op het handstuk, service/werkurenindicatie, automatisch hygiënesysteem en schakelmogelijkheid tussen lucht en spray blijven ook bij de nieuwe serie overeind.

Ook brengt Praktivak dit voorjaar een aantal nieuwe pedicurebehandelstoelen op de markt. Met name de nieuwe ‘Naggura Swop’ en de ‘B-Light’-behandelstoelen vallen op vanwege hun innovatieve design met slimme features en extra’s. Mogelijkheden als wisselbare zijpanelen, moodlights, muziek, inklapbare wielen en voetbediening maken deze behandelstoelen uniek en totaal anders dan de gebruikelijke behandelstoelen in de markt. De vakbeurs is een ideale gelegenheid om alle nieuwe apparaten, stoelen en andere producten te bekijken en te testen. (En anders kan je zes dagen per week terecht in de showroom in Oss)

Meer informatie op: www.praktivak.nl