Hoe ga je om met corona en de maatregelen?

‹ Terug naar overzicht

Hoe ga je om met corona en de maatregelen?

Geplaatst op:
Hoe ga je in deze tijden van corona om met directe vragen en verhalen van cliënten ten aanzien van dit onderwerp? En hoe ga je om met de onzekerheden die de maatregelen met zich meebrengen? In deze podcast van VoetVak+ spreek ik met ondernemerscoach Joyce de Wit.
Hoe ga je om met corona en de maatregelen?Joyce had jarenlang een succesvolle pedicurepraktijk aan huis. Inmiddels richt ze zich volledig op het coachen van pedicures, zodat zij hun doelen helder krijgen om met veel plezier en succes hun praktijk draaiende te houden.
De lezers van VoetVak+ hebben in de recente editorial al kunnen lezen dat het onderwerp corona ons net als jou bezig houdt. Hoewel we liever vooral de leuke en intrigerende kanten van het vak benadrukken, is de realiteit dat het nieuws tegenwoordig vol staat van corona en dat het onze levens én de praktijken van onze luisteraars en lezers beïnvloedt. Branchegenoot Joyce de Wit deelt in deze podcast hoe zij deze tijden beleeft en ze geeft enkele tips hoe pedicures met deze tijden kunnen omgaan. Wil je Joyce ook zelf eens spreken? Check haar site: www.joycedewitcoaching.nl.
Luister hier naar de nieuwste podcast!