Het lezen van de tenen

‹ Terug naar overzicht

Het lezen van de tenen

Geplaatst op:
Als pedicure valt je oog regelmatig op de tenen van je cliënten. En die blijken veel te onthullen van het karakter van de mens die je behandelt. In deze podcast licht Danielle van der Stap van De Tenencompany haar passie voor karakteranalyse via de tenen toe; met andere woorden: het lezen van de tenen. 
TenenDaniëlle van der Stap is de kracht achter het bedrijf van De Tenencompany. Zoals de naam al doet vermoeden heeft ze een passie voor voeten, en dan in het bijzonder voor de tenen. Ze is er namelijk van overtuigd dat je er veel van kunt aflezen. De stand en de vorm van de tenen en nagels blijkt namelijk veel prijs te geven over karakter en gedrag.
Zo’n tien jaar geleden kwamen we al met haar in contact toen ze een interessant project had geïnitieerd. Een jaar lang zou ze dagelijks tenen analyseren, en daaruit een karakterschets beschrijven. Ze werd overweldigd met foto’s, en heeft op die manier heel wat voeten onder de loep kunnen nemen. Nu, heel wat jaren later, is de passie van Danielle alleen maar groter geworden. En ze geeft er ook cursussen in. We maken in deze podcast kennis met Daniëlle en met haar expertise.