Gratis webinar over 100% online pedicure software

‹ Terug naar overzicht

Gratis webinar over 100% online pedicure software

Door: Sarah den Boer
Geplaatst op:
Da Vinci maakt al 25 jaar salonsoftware voor de beautybranche. Sinds kort heeft Da Vinci een speciaal online pedicurepakket voor maar € 22,50 per maand. Met handige functies die precies gemaakt zijn voor ondernemende pedicures. Lidwien, de directeur van Da Vinci, vertelt: “Wij willen het werk voor jou als pedicure makkelijker maken zodat jij kan doen wat je echt leuk vindt, namelijk je klant blij maken. Onze software helpt je bij de rest. Op 19 april geef ik een gratis webinar zodat je vrijblijvend kan onderzoeken of dit pakket bij jouw praktijk past. Schrijf je hier in."

Een speciale functie in de pedicure-software zijn behandelkaarten met afbeeldingen van voe-ten, waarop je gemakkelijk kan aantekenen welke behandeling je hebt uitgevoerd. Er is uiteraard een afsprakenboek met de optie voor klanten om zelf online een afspraak te maken, inclusief een optie voor klantenstop. Verder kun je met de software alle klantgegevens bijhouden. De handige kassa verzamelt alle cijfers voor je administratie. Daarnaast helpt de software bij de aangiftes bij de belastingdienst. Lidwien: ‘We adviseren om drie keer per jaar zelf de kwartaalaangifte te doen met ons kant-en-klare btw-overzicht en de laatste keer, de jaaraangifte, door de boekhouder te laten doen. Dat scheelt een hoop administratieve lasten voor de boek-houder en dat bespaart jou geld.”

Het pedicurepakket van Da Vinci is 100% online en kost slechts € 22,50 per maand. Werk je graag op je mobiel of tablet, dan kan dat, maar ook op je laptop. Overal waar je internet hebt, kan je bij het programma. Jouw gegevens zijn veilig opgeslagen op meerdere servers die alleen bereikbaar zijn met jouw login.

Da Vinci ontwikkelt continu door aan het pedicurepakket. Binnenkort organiseert Lidwien een brainsessie met de huidige gebruikers van het pakket om te bekijken wat er nog beter kan. Wil je meer weten over deze software van Da Vinci? Schrijf je dan in voor het webinar. Of neem een kijkje op de site. Hier kan je je ook inschrijven voor het gratis webinar dat op 19 april of op andere data wordt gegeven.

Lidwien besluit: ‘Het handige aan een online afsprakenboek is dat jij eindelijk rustig op de bank een film kunt kijken of leuke dingen met je familie kunt doen, terwijl je agenda vanzelf gevuld wordt doordat klanten zelf een afspraak inboeken. Misschien herken je het wel, dat soms wel 10 WhatsApp-berichten heen en weer gaan voordat er eindelijk een afspraak kan worden gemaakt. Jammer van je tijd toch?”