Gratis lezingen op Vakbeurs Totale Voetverzorging

‹ Terug naar overzicht

Gratis lezingen op Vakbeurs Totale Voetverzorging

Door: Sarah den Boer
Geplaatst op:
Expo Houten is wederom de locatie voor de Vakbeurs Totale Voetverzorging (VTV) van zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. Deze moderne en mooie locatie aan de Meidoornkade 24 is makkelijk bereikbaar via de A27 en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn veel nieuwe exposanten en merken te ontdekken op de 28e editie van de VTV. De beurs belooft nog interessanter te zijn dan voorgaande jaren met een prachtig Kennisplein met gratis demonstraties en workshops.

Er zullen vier gratis geaccrediteerde lezingen gegeven worden, op de eerste verdieping van de Expo. De eerste lezing van Tracey Anne Shelverton gaat over Acrylaten en allergieën. De tweede lezing gaat over een nieuwe benadering voor de behandeling van dermatofyte onychoycoses (teennagel schimmel) en zal gegeven worden door Ellen van der Heijden Smits. Monique Groeneveld geeft de derde lezing, over de praktijk van de toekomst. Colette Elting sluit het programma af met een lezing over het geheim van inspiratie voor je social media. Kijk voor het hele programma en tijden op www.asws.nl. Deze lezingen zijn gratis te bezoeken (niet vooraf aanmelden) maar ook hier geldt: vol is vol. Wees er op tijd bij!
Bij de ingang ontvangt iedere bezoeker de Foot Fair Special en een vel met voordeelbonnen voor speciale kortingsacties bij diverse stands. Beursorganisator ASWS zorgt voor een gezellige ambiance en werkt met ecologisch verantwoorde producten, zoals echte groene bomen en planten, vloerbedekking, standwanden en frieslijsten die allemaal vele malen hergebruikt kunnen worden. Cateraar Vermaat serveert (tegen betaling) heerlijke lunches met broodjes, soep, salades en de befaamde eigen kroketten.
Bezoekers zijn welkom van harte welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er staat een gratis kopje koffie klaar en ook de wifi is gratis. Tickets zijn te bestellen voor €15,00 op de site van ASWS. Bij exposanten kun je vragen om een code voor 2 euro korting. Kaarten aan de kassa kosten €15,00.