Geld besparen met de Pedicurevoordeelpas

‹ Terug naar overzicht

Geld besparen met de Pedicurevoordeelpas

Geplaatst op:
Met de Pedicurevoordeelpas kan je als (medisch) pedicure jaarlijks veel geld besparen. De voordeelpas is een systeem waarbij voetzorgverleners en partnerbedrijven met elkaar in contact worden gebracht en vervolgens door de partners kortingen worden aangeboden. Zoals kortingen bij groothandels, kortingen op opleidingen, kortingen op specifieke producten en gratis webinars inclusief accreditatie.

Geld besparen met de PedicurevoordeelpasHet aantal deelnemende partners wordt continu uitgebreid, waardoor op steeds meer vlakken kortingen worden verleend aan de houders van de pas. Nieuwe partners en kortingen worden per nieuwsbrief en besloten Facebook-pagina aan de pashouders bekend gemaakt. Hoe het werkt? Je koopt een pas via de website. Vervolgens ontvang je de gepersonaliseerde pas thuis en krijg je toegang tot de aanbiedingen op de website. De aanschafprijs wordt al direct dubbel en dwars terugverdiend.

De Pedicurevoordeelpas is een initiatief van Opleidingsinstituut Pediroda. Pediroda is koploper als het gaat om het geven van geaccrediteerde webinars aan (medisch) pedicures. Daarnaast leidt het instituut onder andere op tot het officieel erkende branchediploma Basispedicure en de officieel erkende branchediploma’s Medisch Pedicure en Medisch Pedicure Sport. Gratis een opleiding volgen? Vraag naar de mogelijkheden bij Pediroda.