Feestje tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging

‹ Terug naar overzicht

Feestje tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging

Geplaatst op:
Na maanden van gedwongen sluiting zijn de contactberoepen zoals de pedicure, kapper en nagelstylisten de eersten die weer mogen werken. En dat is volgens uitgeverij & beursorganisatie ASWS reden voor een feestje! En wel tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging op zaterdag 8 en zondag 9 mei. 

Tijdens de persconferentie van 23 februari gaven Rutte en De Jonge groen licht voor een aantal versoepelingen van de lockdown. Pedicures en medisch pedicures mogen vanaf woensdag 3 maart 2021 de praktijk openen en hun volledige werkzaamheden hervatten. Pedicures in België mogen dat al vanaf 1 maart.

Reden voor een feestje! En dat feestje viert Uitgeverij & Beursorganisatie ASWS met een ijsje tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging op zaterdag 8 en zondag 9 mei. Natuurlijk wel veilig met in ieder geval brede gangpaden voor anderhalve meter afstand. Uiteraard houdt de organisatie de laatste stand van zaken met betrekking tot de corona-situatie in Nederland nauwlettend in de gaten en past ASWS de beurs aan waar nodig. In oktober vorig jaar op de Vakbeurs Pedicure & Beauty ontving de organisatie goedkeuring en complimenten van de overheid.

Heeft u al een entreekaart? Geef dan uw tijdslot door waarin u de vakbeurs wilt bezoeken. Klik hier voor entreekaarten. Meer beursnieuws is te vinden op de website www.asws.nl