Eerste voet pop-upstore van Nederland geopend

‹ Terug naar overzicht

Eerste voet pop-upstore van Nederland geopend

Geplaatst op:
Voetprofessionals heeft haar deuren geopend in Rotterdam. In deze nieuwe medisch pedicurepraktijk krijgen de voeten de aandacht die ze verdienen. Daarnaast lanceert het bedrijf de Voetprofessionals Academy, een platform dat zowel online als op locatie trainingen en workshops verzorgt voor (medisch) pedicures in een interactieve leeromgeving.

 

Pop-upstore

De nieuwe medisch pedicurepraktijk van VoetVak+-auteur Karin Kasius en haar collega Jacqueline Kingma is gevestigd aan de Beukelsdijk 138 in Rotterdam. Op deze locatie lanceert Voetprofessionals de eerste voet pop-upstore van Nederland. Consumenten kunnen hier een maand lang zonder afspraak binnenlopen voor een gratis voet-APK en een voetverzorgingsabonnement afsluiten. 

 

Analyse en advies

Medisch pedicures geven bezoekers in de pop-up-store een voetanalyse en een persoonlijk advies hoe ze hun voeten het beste kunnen verzorgen. Iedereen krijgt een eigen uniek voetrecept mee naar huis. Kleine voetproblemen worden ter plekke snel en vakkundig verholpen voor een vriendelijke prijs en bezoekers kunnen voetverzorgingsproducten aanschaffen. De pop-upstore is gevestigd in het pand van Voetprofessionals aan de Beukelsdijk 138 in Rotterdam en is geopend van 8 tot en met 28 februari op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9 tot 17 uur.

 

Abonnement

Voetprofessionals biedt met een ervaren team van medisch pedicures professionele voetbehandelingen aan om voetproblemen te voorkomen en te verhelpen. Klanten kunnen naast losse behandelingen ook kiezen voor een betaalbaar voetverzorgingsabonnement voor een vast bedrag per maand. ‘Gezonde voeten dragen bij aan een gezonder en beter leven. Onze abonnementen maken het mensen gemakkelijk om regelmatig langs te komen en hun voeten de verzorging te geven die zij verdienen’, aldus Karin Kasius. Jacqueline Kingma vult aan: ‘Mensen gaan naar de sportschool, de tandarts en de kapper om aandacht te geven aan hun lichaam en hun gezondheid. Een regelmatig bezoek aan de pedicure hoort hier ook bij’.

 

Ook voor professionals

Voetprofessionals wil niet alleen de consument bedienen, maar ook de pedicuremarkt verder professionaliseren. Het bedrijf lanceert de Voetprofessionals Academy, een platform dat zowel online als op locatie trainingen en workshops verzorgt voor (medisch) pedicures in een interactieve leeromgeving. Bovendien heeft Voetprofessionals de ambitie om een franchiseformule uit te rollen met meerdere pedicurevestigingen over het hele land. 

 

Op de foto:
Karin Kasius (l) en Jacqueline Kingma (r) in de eerste voet pop-upstore van Nederland.