Deeltijd studeren aan Fontys Paramedisch

‹ Terug naar overzicht

Deeltijd studeren aan Fontys Paramedisch

Geplaatst op:
Bij Fontys Paramedisch volg je nu in deeltijd de hbo-bacheloropleiding tot podotherapeut, Gezondheid of orthopedisch (schoen)technoloog. Te volgen naast je baan en gezin, dat maakt deze opleidingen uniek in Nederland. In Eindhoven kun je de deeltijdopleiding Podotherapie volgen. Afhankelijk van de competenties en vaardigheden die je al bezit, kun je de route versneld doorlopen. De opleiding draait om het begrijpen van het menselijk lichaam, gespecialiseerd in onderste extremiteiten. Met bijzondere technieken en verfijnde instrumenten leer je passende hulpstukken te maken, waardoor voetklachten en klachten daaruit voortkomend verminderen of helemaal weggaan.

Wil je meer leren over positieve gezondheid? Over het inzetten van technologie voor gezondheidsinnovaties? Bijdragen aan oplossingen voor een gezonder Nederland? Dan is de nieuwe deeltijdopleiding Gezondheid iets voor jou. Heb je al een hbo-diploma Bewegingstechnologie, Podotherapie, Orthopedie, Ergotherapie, Fysiotherapie of Verpleegkunde? En wil je meer leren over het aanmeten, ontwerpen en maken van hulpmiddelen? Dan is de deeltijdopleiding Orthopedische (Schoen)Technologie misschien iets jou.

Een studie combineren met je werk en/of gezin is een bewuste keuze. Aan die keuze gaan veel vragen vooraf, zoals: Kan ik het niveau aan? Kom ik met de opleiding verder in mijn werk? En past de studie in mijn leven (werk, gezin, vrienden, familie)? Docenten en studenten, opleidingscoördinatoren en studiecoaches geven je graag antwoord op je vragen. Tijdens een online voorlichting hoor je alle ins en outs over de opleiding en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Op 6, 7 en 8 juni vinden de online voorlichtingen plaats.

Maak jij de stap? Kijk hier voor meer informatie.