Creatief bezig zijn in de pedicurepraktijk

‹ Terug naar overzicht

Creatief bezig zijn in de pedicurepraktijk

Geplaatst op:
Veel pedicures zijn niet alleen heel handig met mesjes en freesjes, maar ook met penselen en haaknaalden. Het is heerlijk ontspannend om creatief bezig zijn na een dag vol klanten. Deze week was VoetVak+ op bezoek bij een collega die haar pedicurepraktijk combineert met een heus haakatelier. Je leest haar boeiende verhaal in VoetVak+ 7-2021.

Het is extra leuk als je met je creaties het interieur van je pedicurepraktijk opvrolijkt. Dat kan met een workshop van pedicure Nancy van den Broek, waarin je een vrolijk ‘dikke dame’ schilderij of beeldje maakt in de kleuren van je huisstijl. De kunstwerken staan symbool voor sterke en onafhankelijke vrouwen.

Ook origineel: slippers pimpen! Nancy geeft haar workshops op locatie of bij haar praktijk in Etten-Leur. Heb jij gezellige collega-pedicures met wie je een middag wil schilderen, mail dan info@allerleiworkshops.nl. Zelfs als je (nog) niet kunt schilderen, krijg je een geweldig resultaat. Je kunt bij Nancy ook een DIY pakket bestellen. Laat je ons zien wat jij hebt gemaakt?