Back to Beauty: móet je live meemaken

‹ Terug naar overzicht

Back to Beauty: móet je live meemaken

Geplaatst op:
Dit voorjaar komt de internationale wereld van de beauty- en pedicurebranche weer bijeen tijdens de vakbeurs BEAUTY in Düsseldorf. Van 31 maart tot 2 april 2023 vind je hier alle toonaangevende merken en professionals die werkzaam zijn in de cosmetica-, nagel-, voet-, wellness- en spabranche. 

Naast het uitgebreide beursaanbod worden er tijdens BEAUTY Düsseldorf diverse activiteiten georganiseerd. Zo vind je in hal 9 alles op het gebied van voeten, wellness en spa. Hallen 10 en 11 zijn gericht op beauty en cosmetica. En hal 12 bestaat uit alle benodigdheden voor nagels, accessoires en bijouterie.

 

Kennisplatform

Als beursbezoeker kan je een compleet aanbod verwachten op het gebied van producten, apparatuur, verzorgingsconcepten, behandelingen en innovaties. Ook voor medische en cosmetische pedicures is BEAUTY een belangrijk communicatie- en bijscholingsplatform. Zo kan je in hal 9 kennis maken met uiteenlopende exposanten die een omvangrijk aanbod hebben voor de praktijk met voet- en nagelverzorgingsproducten, technische apparatuur, praktijkinrichting en hygiëneproducten.

 

On stage

Op het BEAUTY full FEET Stage verzorgt podoloog en branche-expert Mechtild Geismann diverse presentaties, onder andere op het gebied van ziektebeelden en medische cases waar voeten onderdeel van zijn. Daarnaast behandelt ze andere vraagstukken waar podologen en pedicures in de dagelijkse praktijk mee worden geconfronteerd. Hier vind je meer informatie over het programma.

 

Meer weten? 

BEAUTY DÜSSELDORF wordt gehouden van 31 maart tot 2 april 2023 (van 9.00 tot 18.00 uur)

Locatie: Messe Düsseldorf GmbH (Stockumer Kirchstr. 61, 40474 Düsseldorf), ingangen Noord & Oost, zalen 9-12

Dagkaart (alleen online): € 38,00, € 50,00 (tweedagenkaart) en € 75 (seizoenskaart)

Meld je aan via deze link.

www.beauty-duesseldorf.com