20-Jarig bestaan La Lique Cosmetics & Opleidingen

‹ Terug naar overzicht

20-Jarig bestaan La Lique Cosmetics & Opleidingen

Geplaatst op:
La Lique Cosmetics & Opleidingen bestaat dit jaar 20 jaar. In 2002 opende Angelique Homeijer de deuren van La Lique in Alkmaar. Zij startte met het verzorgen van de opleidingen nagelstyling en visagie en richtte tevens een groothandel op.

In 2005 werd de bedrijfsruimte te klein en verhuisde het opleidingsinstituut/de groothandel naar de Hectorlaan in Heerhugowaard, waar het bedrijf 15 jaar was gevestigd. Sinds juni 2020 is La Lique Cosmetics & Opleidingen gevestigd aan de Celsiusstraat in Heerhugowaard. Dit zeer fraai gelegen pand biedt nog meer mogelijkheden. Het aanbod in opleidingen en workshops is in de loop der jaren enorm uitgebreid met onder andere de opleidingen (medisch) pedicure en schoonheidsspecialist.

Workshops

La Lique Cosmetics & Opleidingen speelt met de workshops in op de nieuwste trends, denk bijvoorbeeld aan de cursus Brow stylist of een workshop Wimperextensions. Ties Homeijer, de neef van Angelique, werkt al jaren met veel plezier in het bedrijf en is inmiddels mede-eigenaar. Samen met alle medewerkers uit de groothandel en de docenten vormen zij een fijn team. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod van La Lique Cosmetics & Opleidingen? Kom dan kennismaken!

 

Open dag

Vrijdag 2 september organiseert La Lique Cosmetics & Opleidingen een open dag. Tussen 13.00 en 20.00 uur ben je van harte welkom. Op deze dag worden er meerdere demonstraties geven door de docenten & cursisten, zijn er leuke aanbiedingen in de groothandel en staat er een hapje en een drankje klaar.

 

www.la-lique.nl