'Voeten en Kleuren' geaccrediteerd met zes punten

‹ Terug naar overzicht

'Voeten en Kleuren' geaccrediteerd met zes punten

Geplaatst op:
ASWS organiseert op zaterdag 12 maart het PedicureCongres 'Voeten en Kleuren' in het Van der Valk Hotel Tiel. Met aansprekende sprekers als Margreet van Putten en de dermatologen Johan Toonstra, Deepak Balak en Leon Plusjé, een niet te missen congres. De basis voor dit PedicureCongres is het boek van Johan Toonstra en Tineke de Beer; 'Kleurafwijkingen aan de voet’. Het congres geeft de deelnemers een uniek inzicht en benadering van huidafwijkingen die aan de voeten en nagels kunnen voorkomen op basis van kleur.

Een viertal specialisten geven inzicht over verschillende voorkomende verkleuringen aan voeten en nagels en bespreken de daarbij passende ziektebeelden. Een pedicure mag geen zekere diagnose stellen, maar kan door eenvoudig naar een kleur te kijken gemakkelijk nagaan waar zoal aan gedacht kan worden. De sprekers leren u ook om alarmsignalen op te vangen waarbij verwijzing naar een huisarts van groot belang is.

6 accreditatiepunten verdeeld over 3 domeinen

ProCERT heeft dit interessante PedicureCongres geaccrediteerd met totaal 6 punten. Dit zijn 2 punten voor het domein Omgevingsbewust handelen, 2 punten voor het domein Reflectie en 2 punten voor het domein Voetzorg – overige risicovoet (niet zijnde DM of reuma).

Deze compleet verzorgde dag inclusief heerlijke lunch en lekkers bij de koffie en thee kost slechts €135,- (excl. btw) Boekt u uw ticket online dan ontvangt u direct €2,- korting. Meer informatie en de inschrijvingsmogelijkheden vindt u op www.asws.nl.