Ropacare-producten met krachtige oregano-olie

‹ Terug naar overzicht

Ropacare-producten met krachtige oregano-olie

Geplaatst op:
De Ropacare-producten zijn 100 procent natuurlijk en gemaakt met krachtige oregano-olie afkomstig van eigen gekweekte en geoogste oreganoplanten op velden in Nederland. Het bedrijf heeft het hele productieproces, van klein plantzaadje tot gedestilleerde oregano-olie, van begin tot einde zelf in de hand. Hierdoor kunnen we altijd een topkwaliteit oregano-olie en eindproduct garanderen aan onze klanten, aldus Ropacare.

Omdat de Ropacare-producten 100 procent natuurlijk zijn, kunnen de werkzame stoffen goed opgenomen worden door de nagel- en huidcellen. Hierdoor kunnen de producten met een gerust hart zowel kort- als langdurig worden gebruikt. Laat de kracht van de natuur u ook overtuigen. Bezoek voor meer informatie de website.

Maak nu gebruik van de laatste Ropacare-actie van 2021 en ontvang een gratis zakje oreganocapsules bij uw bestelling. Gebruik code ‘december2021’ tijdens het afrekenen. Deze actie loopt t/m 31 december 2021.

 

De oreganocapsules helpen en ondersteunen de normale werking van de maag en het darmstelsel. De verpakking bevat zestig capsules die zijn gemaakt met oregano-olie met minimaal 65 tot 70 procent carvacrol, een belangrijke stof die oregano zijn krachtige werking geeft. Ideaal voor deze koude en natte komende wintertijd!