Jaarcongres Podologie met Johan Toonstra en Robert Wonink

‹ Terug naar overzicht

Jaarcongres Podologie met Johan Toonstra en Robert Wonink

Door: Sarah den Boer
Geplaatst op:
Op maandag 6 november 2023 organiseert Stichting LOOP voor de 22e keer haar jaarcongres in het Postillion Hotel in Bunnik. Het is een dag waarop voetzorg voor het voetlicht komt en waar kennis, inspiratie en elkaar ontmoeten centraal staan. Topspreker is dr. Johan Toonstra, voormalig dermatoloog in het Universitair Medisch Centrum in Utrecht, die een presentatie gaat geven over voeten gezien van ‘buiten naar binnen’. Robert Wonink, Registerpodoloog, gespecialiseerd in reuma en echografie en echografist-opleider, biedt een blik op de voeten van ‘binnen naar buiten’. Je kent Robert Wonink wellicht nog van zijn boeiende artikelen in ons vakblad. Prof. dr. Marieke Schuurmans, Chief Healthcare Organization NZa en hoogleraar Passende Zorg aan de Universiteit Utrecht werpt een blik op de toekomst van de zorg. Samen met Marianne Lensink, MSc maakt zij vervolgens een vertaling naar het belang hiervan voor de voetzorg. Mw. Lensink is Bestuursvoorzitter van Stichting LOOP. De dag vindt plaats onder de bezielende leiding van Tom van ’t Hek.

Iedereen die zich vóór 1 september inschrijft via de website www.jaarcongrespodologie.nl krijgt een korting op de toegangsprijs. De reguliere early bird prijs is €285 (ipv €310). Ben je aangesloten bij LOOP? Dan is de early bird fee €230 (ipv €265). Studenten van de AvP die zijn geregistreerd bij LOOP mogen gratis deelnemen.
Op de aangrenzende PodoExpo zijn veel producten en diensten te vinden die met podologie en aanverwante branches te maken hebben. Netwerken, ontmoeten en kennisnemen van de nieuwste ontwikkelingen staan centraal op de beursvloer.
Accreditatie wordt aangevraagd bij o.a. ADAP, KABIZ, Keurmerk Fysiotherapie therapeutenregister, KNGF, Medisch Voetzorgverlener (NMMV), ProCert/KRP en V&VN verpleegkundig specialistenregister.