Tips van Sija

‹ Terug naar overzicht

Tips van Sija

Geplaatst op:
In deze editie van VoetVak+ vind je de ‘Doe Maar’ -print. Voor deze vrolijke print gebruikt Sija de nieuwe Fast liner Gel van Magnetic. Dat is een zeer elastische gel die is ontwikkeld voor het decoreren met strakke en dunne lijnen. Zonder gedoe trek je als het ware ‘spinnenwebdraden’ over de nagel heen. De Fast Liner Gel is hoog gepigmenteerd en verkrijgbaar in zwart en wit. Door gekleurde acrylpoeder in de gel te strooien, kun je er alle kleuren van de regenboog mee maken.

Omdat je met de Fast Liner Gel zo flinterdun kunt werken, kun je deze print ook gewoon op de kleine teennagels aanbrengen. Dan beperk je wel het aantal ‘bewegingen’ dat je met het penseel maakt, anders wordt het een beetje rommelig. Er zijn nu vrij hoekige figuren gemaakt, maar je kunt ook zachte, ronde vormen maken met deze techniek door te draaien met je hand. Het is een kwestie van een beetje oefenen met het penseel op een tip. In plaats van de knallende neon-kleuren, kun je natuurlijk ook acrylpoeder in zachte pasteltinten gebruiken op een lichtere ondergrond. Met glitteracryl in de zwarte Fast Liner Gel krijg je een heel feestelijke uitstraling. Wees niet te zuinig met het acrylpoeder: het kost even tijd voordat de gel echt verzadigd is met de pigmenten.

Wil je zelf aan de slag met de Fast Liner Gel? Kijk eens op dit filmpje.

Ontwerp en uitvoering nail art: Sija Versluis, Magnetic Nail Academy Soesterberg, tekst: Petra Teunissen, model: Jacha, materialen en cursussen: Magnetic Nail Design, fotografie: www.getinthepicture.nl.