Jubileum Netbeauty Salonmarketing

‹ Terug naar overzicht

Jubileum Netbeauty Salonmarketing

Geplaatst op:
Marketingbureau Netbeauty bestaat vijf jaar en dat mag gevierd worden! Netbeauty is gespecialiseerd in online marketing voor salons. Vijf jaar geleden is het bedrijf opgericht door Corné Ter Maten. Het bedrijf specialiseert zich in marketingondersteuning, webdesign & website optimalisatie en het opzetten van advertentiecampagnes voor social media en Google.

Waarom heb je Netbeauty opgericht?

“Als freelancer was ik al een tijd als grafisch ontwerper, webdeveloper en online marketeer aan de slag en ik wilde me graag op een specifieke doelgroep richten. Mijn nichtje is schoonheidsspecialist, via haar maakte ik kennis met de beautybranche. Daar viel me op dat deze ondernemers zich veel liever bezighouden met hun vak dan met hun website of het aantrekken van klanten. Ik besloot me op deze groep ondernemers te focussen. In 2015, toen woonde ik nog in Ecuador, heb ik Netbeauty opgericht. Binnen een dag had ik al 34 aanvragen, dus de behoefte aan deze dienstverlening was groot. Na zes maanden ben ik terug naar Nederland gegaan om hier mijn kantoor op te zetten. Binnen korte tijd hebben we een grote naamsbekendheid in de branche opgebouwd, mede omdat ik ging schrijven voor vakbladen als VoetVak+ en Massage Magazine.

Wij ontzorgen ondernemers

Netbeauty bestaat inmiddels uit een team van diverse specialisten die ondernemers in de beautybranche volledig ontzorgen op het gebied van webdesign & optimalisatie, marketingondersteuning en online advertentiecampagnes. Daar ligt ook onze kracht. Omdat wij de branche heel goed kennen en precies weten waar onze ondernemers behoefte aan hebben, zijn wij als geen ander in staat om voor een betaalbare prijs een compleet online marketingpakket aan te bieden.”

 

Netbeauty bestaat inmiddels vijf jaar. Hoe kijk je daarop terug?

“Met heel veel trots! We hebben van Netbeauty een mooi, solide bedrijf gemaakt, dat niet alleen vele zelfstandige ondernemers in de beautybranche tot haar klanten mag rekenen, maar inmiddels ook grotere organisaties zoals de Beauty Award, leveranciers, en grote merken zoals Estée Lauder. De afgelopen vijf jaar zijn enorm snel gegaan en ik zie nog altijd heel veel mogelijkheden voor ons bedrijf. Juist omdat we zo gespecialiseerd zijn in deze markt. Als ik de online activiteiten van willekeurige salons bekijk, hun website bijvoorbeeld, dan denk ik bijna altijd: dat kunnen wij beter! En dan ook nog op een manier waarop de salon er minder omkijken naar heeft én tegen een betere prijs dan andere marketingbureaus. De komende vijf jaar zie ik daarom met veel vertrouwen tegemoet!”

Jubileum Netbeauty Salonmarketing

Corne ter Maten van Netbeauty.

Hoe ga je dit jubileuk vieren?

“Nou, daar was ik nog over aan het nadenken haha! Ik wilde gezellig met het hele team uit eten gaan, maar dat kan nu allemaal niet. Misschien moeten we iets virtueels doen. We laten deze mijlpaal in elk geval niet ongemerkt aan ons voorbijgaan!”

Benieuwd wat Corné en zijn collega’s van Netbeauty voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier.