Preventie en verzorging bij wandelen

‹ Terug naar overzicht

Preventie en verzorging bij wandelen

Geplaatst op:
Wandelen is hot! Maar door druk en wrijving tijdens het wandelen kunnen echter voetklachten ontstaan. De verzorgingsproducten uit het WandelWol-assortiment bieden ondersteuning en verlichting. 

Zoals de bekende WandelWol antidruk-wol: deze is geschikt om blaren te voorkomen of ontstane blaren te ontlasten, net als likdoorns, pijnlijk eelt, gevoelige hallux valgus, wintertenen, wratjes drukvrij leggen, branderige voeten of een hielspoor. WandelHout is ideaal wanneer je last hebt van ‘volgelopen’ handen bij het lange afstandswandelen. De houtjes zorgen tijdens het lopen voor soepele handen. Ook je loophouding wordt energieker.

Trots zijn de dames van WandelWol op de huidverzorgende producten; WandelOlie Akkermint en Kaneel, WandelWol Helende crème met Duindoornextract en WandelWol Zuivere Lanoline. Twee huidverzorgende WandelOliën met als doel de (voet)huid preventief te verzorgen. De WandelWol Helende crème is toepasbaar bij vele doeleinden en onmisbaar als ‘EHBO-crème’ voor het hele gezin. Het paradepaardje WandelWol Zuivere Lanoline is een stugge, vette zalf die vooral zijn werkzaamheid dankt aan zijn natuurlijke en beschermende eigenschappen. Kijk voor meer informatie op de website.