Meer over deze editie

‹ Terug naar overzicht
Door: Redactie
Mag dat eigenlijk wel, een no-showboete opleggen? En wanneer wel en wanneer niet? Mr. Ruud van Domselaar vertelt je er alles over.
Cover voor Facebook

En doe jij aan productverkoop in je praktijk? Hoe gaat dat in zijn werk? Medisch pedicure Ursela Vogt heeft de afgelopen jaren in haar praktijk heel wat producten zien komen en gaan, van armbandjes, tassen en crèmes tot schoenen en sokken. Een aantal van die zaken bleek een groot commercieel succes, een aantal wat minder. Je leest het in Uit de praktijk.

Heb je wel eens een open dag georganiseerd? Hoe was de opkomst en hoe was de uitkomst? Mocht je van plan zijn om weer een open dag te organiseren en wil je er een succes van maken, lees dan vooral de rubriek Marketing, daarin geeft Corné Ter Maten je een aantal handige tips.

En nog even over die no-showboete, je leest er alles over in deze editie, maar een voorproefje vind je vast hier.

Verder in dit nummer:

Debbie Tamerus vertelt over bijzondere mensen in haar behandelstoel, meer uitleg over Neuroom van Morton, premaligne aandoeningen aan de onderbenen en voeten, een verslag van het PedicureCongres, het verhaal van Cindy Oosterkamp; van pedicure tot vakdocent, Voetverwennerij, Massage, nieuwe producten en nog veel meer…