Ondersteuning voor zelfstandigen bij coronastress

‹ Terug naar overzicht

Ondersteuning voor zelfstandigen bij coronastress

Geplaatst op:
Zzp'ers kunnen nu een beroep doen op een gratis gesprek met de Gezondheidscoach. Deze coach biedt advies aan zzp'ers die er geestelijk en/of fysiek doorheen zitten als gevolg van de coronacrisis. De Gezondheidscoach is een initiatief van het Tulpenfonds en biedt een helpende hand ter voorkoming van coronastress bij zelfstandigen.

De organisatie stelt in totaal 20.000 uur gratis noodhulp ter beschikking. Iedere zzp’er die een beroep wil doen op de coach kan zich aanmelden via www.tulpenfonds.nl

Geen extra’s als zzp’er

Anders dan werknemers hebben zelfstandigen niet de luxe van een werkgever die thuiswerkplekken faciliteert, leuke virtuele borrels organiseert of anderszins ondersteunt in roerige tijden. Terwijl op zijn tijd een luisterend oor echt het verschil kan maken. Tussen donkerzwart en lichtgrijs met perspectief.

20.000 uur advies van Gezondheidscoach gratis

Maudie Derks, oprichter Tulpenfonds: “We zijn er voor voor de zelfstandige, die gewend is zijn eigen boontjes te doppen en heel goed in staat is alle stormen het hoofd te bieden. Trots zijn we op de flexibiliteit en daadkracht die aan de dag wordt gelegd. Tegelijkertijd weten we ook dat af en toe een luisterend oor, of iemand die meehelpt alternatieve oplossingen te formuleren heel welkom kan zijn. Standaard bieden we in onze dienstverlening een abonnement op preventie aan met de Gezondheidscoach, maar we vinden dat we in deze roerige tijden een ander gebaar moeten maken. Vandaar dat we gratis 20.000 uur van onze Gezondheidscoach voor de komende drie maanden ter beschikking stellen aan iedere zzp’er die daar behoefte aan heeft.”

 

www.tulpenfonds.nl