Lovaskin: voetverzorging met professionele resultaten

‹ Terug naar overzicht

Lovaskin: voetverzorging met professionele resultaten

Geplaatst op:
‘Lova’ betekent ‘beloven’ in het Zweeds, de moedertaal van Lovisa Walker, oprichtster van Lovaskin. De belofte van dit Zwitserse merk is om veilige, gebruiksvriendelijke en snelwerkende producten voor thuisgebruik te ontwikkelen met professionele resultaten. De Instant Foot Peeling, het eerste product dat Lovaskin lanceerde, maakte deze belofte volgens het bedrijf meteen waar. De nieuwe Instant Moisturizer maakt handen en voeten onweerstaanbaar zacht en soepel, zo stelt het bedrijf.

LovaskinDe producten van Lovaskin zijn geproduceerd in Zwitserland met de beste ingrediënten, die de wetenschap en de natuur te bieden hebben. Lovaskin vindt ecologisch verantwoorde productie van groot belang en maakt daarom zo min mogelijk gebruik van karton en plastic. De Instant Foot Peeling kit is daarom verpakt in een herbruikbare draagtas van biologisch katoen.

Nieuwe Instant Moisturizer van Lovaskin

De Instant Moisturizer is ontwikkeld om de handen en voeten optimaal te verzorgen. Perfect om te gebruiken na de Instant Foot Peeling of na een intensieve manicure. Deze rijke, niet-vette crème is gemakkelijk aan te brengen en maakt de huid volgens Lovaskin onweerstaanbaar zacht en soepel. De crème is verrijkt met onder andere gletsjerwater uit de Alpen, dat bekend staat om de hydraterende kracht. Cactusvijgzaadolie is rijk aan vitamines en mineralen en heeft een antioxiderende werking. Kokosolie bevat vitamine E, essentiële aminozuren die deel uitmaken van de barrièrefunctie van de huid. Kokosolie bestaat voornamelijk uit verzadigde vetten, die het herstel van de natuurlijke huidbarrière een boost geven. Breng de crème aan op de voeten na het gebruik van de Instant Foot Peeling of na een manicure. De crème is perfect voor droge handen en voeten.

De producten van Lovaskin zijn te koop voor salons en retailers via Babassu Brands.