Hulp bij hygiënisch werken

‹ Terug naar overzicht

Hulp bij hygiënisch werken

Geplaatst op:
Nu de pedicurepraktijken in Nederland weer zijn geopend, is er nog meer aandacht voor hygiëne dan gebruikelijk. In het belang van jezelf en je omgeving en in het belang van je klant.

Zolang we nog te maken hebben met de Covid-19 epidemie, is het van groot belang om extra hygiënische maatregelen te nemen om besmetting in je praktijk te voorkomen. Zeer behulpzaam daarbij is het door ProVoet uitgebrachte hygiëneprotocol. Werken volgens dit hygiëneprotocol zorgt voor veiligheid voor behandelaar en klant.

Volledig pakket hygiëneproducten

Praktivak helpt je graag bij infectiepreventie in je praktijk, en levert een volledig pakket hygiëneproducten dat perfect aansluit op het protocol. Zo vind je er een uitgebreid assortiment met onder andere desinfectiemiddelen, handschoenen, mondmaskers, beschermbrillen, spatschermen, dispensers en nog veel meer.

Praktivak helpt ook met handige hulpmiddelen zoals een desinfectiezuil met handendesinfectans en een informatiebord voor bij de ingang van je praktijk, net als met handige bandjes om het dragen van een mondmasker te verlichten.

www.praktivak.nl