Connect met Talent: vacatures via Treatwell

‹ Terug naar overzicht

Connect met Talent: vacatures via Treatwell

Geplaatst op:
Treatwell heeft gezien dat er verschillende uitdagingen waren bij de werving en selectie van werknemers in de beauty branche. Door langdurige sluiting als gevolg van COVID-19 zijn er praktijken die gedwongen hun deuren hebben moeten sluiten. Daardoor zijn vele professionals op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tegelijkertijd zijn er praktijken die het maar niet lukt om nieuw personeel te krijgen, met openstaande vacatures als gevolg.

‘Connect met Talent’ is een nieuwe vacaturesite, een plek om te verbinden, inspiratie op te doen en mogelijk om nieuwe kansen te adverteren. Van vacatures tot het huren van een stoel. Treatwell biedt het platform gratis aan voor werkgevers, werkzoekenden en stoel(ver)huur.

Gratis service

Het is één van de initiatieven die Treatwell de afgelopen maanden heeft gelanceerd om de branche te ondersteunen. Connect met Talent is volledig gratis, voor zowel werkzoekenden als voor werkgevers. 

64.000 salons en praktijken

In Nederland zijn er 64.000 beautysalons (pedicurepraktijken meegerekend), waarvan het merendeel eenmanszaken. Dit betekent dat veel salons/praktijken in Nederland midden- klein bedrijven zijn, de groep die het meest getroffen wordt bij een economische achteruitgang. Die salons waren dit jaar vanwege de impact van COVID-19 gedwongen twee maanden hun deuren te sluiten. Dat was een harde klap voor branche. 

Facebook community

In maart heeft Treatwell een Facebook community groep opgericht; ‘Achter Gesloten Deuren met de beautybranche’. Deze groep heeft als doel alle professionals uit de branche met elkaar in contact te brengen. Na deze lancering werd het duidelijk voor Treatwell dat de behoefte steeg om aangenomen te worden of te adverteren voor lege salonruimten. 

 

Een omgeving voor werkzoekenden en werkgevers

“Met de lancering van Connect met Talent heeft de beauty branche een omgeving waar zowel werkzoekenden als werkgevers met elkaar in contact komen. Een platform dat je verbindt met professionals uit de branche, waar je nieuwe teamleden vindt en je terecht kunt voor de (ver)huur van stoelen & ruimtes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van zowel partners als van niet-partnersalons, die van start zijn gegaan met het plaatsen van vacatures. We verheugen ons erop het platform verder te zien groeien en via deze weg positief bij te dragen en een impact te maken op de branche!” Ellen Engbers – Country Manager Nederland & België

Benieuwd naar deze nieuwe vacaturesite? Je vindt ‘m hier.