Accreditatiepunten bekend voor Congres Voetgeheimen

‹ Terug naar overzicht

Accreditatiepunten bekend voor Congres Voetgeheimen

Geplaatst op:
Heb jij zaterdag 12 februari al in je agenda gereserveerd? Die dag kan je namelijk deelnemen aan het congres 'Voetgeheimen' in het Van der Valk Hotel in Breukelen. Met je deelname heb je recht op vijf accreditatiepunten (categorie voetzorg) Er zijn nog slechts enkele plekken vrij... dus wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan snel aan!

Op 12 februari onthult arts en podotherapeut René Somers tijdens het congres ‘Voetgeheimen’ praktische en wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van voetzorg. “Ik geloof dat we met een holistische aanpak en constructieve samenwerking binnen de voetzorg enorm veel kunnen bereiken”, benadrukt hij vol overtuiging. “En daar is de pedicure een enorm belangrijke schakel in. Door samen te werken met verschillende experts binnen de voetzorg, kun je klachten juist en tijdig signaleren, interpreteren en behandelen. Zo kun je heel veel ongemak, tijd en kosten besparen.” Medisch pedicure Pauline Dullaert is tevens betrokken bij de organisatie van het congres. “We moeten ons verder blijven ontwikkelen in de branche. Niet alleen in het belang van onze beroepsgroep, maar ook in het belang van onze cliënten, die met terugkerende pijnlijke klachten blijven komen. Hoe mooi is het om met nóg meer expertise ons vak uit te kunnen oefenen.”

Aanmelden congres Voetgeheimen

Het congres is weer een ideaal moment om vakgenoten te ontmoeten en kennis en inspiratie op te doen binnen je vakgebied. Er zijn lezingen van experts op het gebied van de hallux valgus, hielspoor, ingegroeide teennagels, eelt en likdoorns. Je kunt zelfs een live demonstratie bijwonen van een nageloperatie (partiële nagelresectie met fenolisatie). Het congres Voetgeheimen vindt plaats op 12 februari van 9.30 tot 17.00 uur in het Van der Valk Hotel Breukelen. De organisatie houdt zich aan de regels zoals geadviseerd door het RIVM, wat betekent dat op de locatie de 1,5 meter afstand wordt gehanteerd en toegang wordt verleend op vertoon van een negatieve test of geldige QR-code. Meld je aan via www.svs-bv.nl/congressen/geheimen-voet.