Decoratief: step by step nail art Lente in Art Deco

‹ Terug naar overzicht

Decoratief: step by step nail art Lente in Art Deco

Geplaatst op:
Drie kleuren. Meer had Sija Versluis niet nodig voor dit opvallende nail art ontwerp in editie 4 van VoetVak+. Ze combineerde een helder lijnenspel met bloemmotieven. Het resultaat heeft de aantrekkelijke uitstraling van de stijlbeweging Art Deco. De lichte kleur groen geeft je direct een zomers gevoel.

Art Deco was een populaire stijl tussen 1920 tot 1939. Gebouwen, interieurs en gebruiksvoorwerpen werden toen versierd met rijke kleuren, geometrische figuren en (soms) overdadige versieringen. In die tijd werd veel gewerkt met glas in lood. En daar doet dit nail art ontwerp ook een beetje aan denken. Juist op teennagels, waar je altijd van een flinke afstand naar kijkt, zijn printjes met duidelijke lijnen een aanrader. De bloemmotieven passen natuurlijk bij uitstek bij de zomer.

 

Ook laten we je een variant zien in roze met drie bloemblaadjes in plaats van twee. Voor de bloemblaadjes kun je allerlei vrolijke kleuren gebruiken: rood, groen, geel, oranje, turquoise of lila.

 

Tekst: Petra Teunissen, ontwerp en uitvoering nail art: Sija Versluis, Magnetic Nail Academy Soesterberg, model: Petra, materialen en cursussen: Magnetic Nail Design, fotografie: www.getinthepicture.nl.