Kersttip van Sija: nail art prijzen

‹ Terug naar overzicht

Kersttip van Sija: nail art prijzen

Geplaatst op:
Tijdens haar cursussen krijgt Sija vaak vragen van cursisten over de prijzen voor nail art. Zij berekent de prijs op basis van de benodigde werktijd (1 euro per minuut) én de materialen en komt meestal uit tussen de tien en twintig euro. De basismaterialen zoals verf, lak en Stripe Its zijn daarbij inbegrepen. Strass maakt een print direct feestelijk, maar ook duurder.

Per (klein) steentje kun je vijftig cent vragen. De klant kan zelf kiezen of ze de strass wel of niet wil en zo haar eigen prijs bepalen.

Sija adviseert om foto’s van je designs te maken met de prijs erbij. Dan kunnen klanten uit diverse prijsklassen nail art kiezen. Dan kunnen ze zichzelf soms verwennen met een extreme nail art of – aan het eind van de maand – een eenvoudige, voordeliger nail art nemen. Eventueel kun je de klanten, in plaats van de gebruikelijke kerstattentie, in december de strass of nail art print cadeau doen.

 

Tekst: Petra Teunissen, ontwerp en uitvoering nail art: Sija Versluis, Magnetic Nail Academy Soesterberg, model: Jacha, materialen en cursussen: Magnetic Nail Design, fotografie: www.getinthepicture.nl.