Top Twin: top voetenbak

‹ Terug naar overzicht

Top Twin: top voetenbak

Geplaatst op:
Door de jaren heen probeerde medisch pedicure en opleider Hetty Dijkstra veel voetenbakken uit, maar niet één daarvan voldeed aan haar wensen. Het belangrijkste dat ze miste was dat je niet aan twee voeten tegelijk kon werken en dat er ondersteuning van de onderarm mistte bij de bak.

Thuis besprak ze deze uitdaging met haar man en hij stelde op een gegeven moment voor om zelf een voetenbak te ontwikkelen en produceren. Zo ontstond er aan de keukentafel het idee van de TopTwin. Hetty Dijkstra Top Twin

TopTwin

Het moest een voetenbak worden die niet kapot kon gaan en waar alle pedicures baat bij zouden hebben. Na de ontwikkeling van verschillende modellen, ontstond de huidige TopTwin. Geproduceerd in Europa, met afgeronde randen, en optimaal comfort voor de cliënt. De hielen liggen vrij, dit zorgt ook nog eens voor een betere werkhouding. Ook heeft de TopTwin een lange levensduur door het stevige materiaal (bestand tegen alcohol en aceton). Het gladde oppervlak kan worden gereinigd met alcohol 80%, een plastic zak is overbodig.

Verkrijgbaar via TopTwin.nl of bij de op de site van TopTwin vermelde groothandels.

De TopTwin.