Even voorstellen: Hetty Dijkstra

‹ Terug naar overzicht

Even voorstellen: Hetty Dijkstra

Geplaatst op:
Hetty Dijkstra is medisch pedicure en opleider, in de nieuwe rubriek ‘Tools’ praat ze je bij over de laatste ontwikkelingen in het vak. Als opleider bij Dijkstra Pedicuretraining in Hoensbroek weet Hetty precies welke praktische problemen haar collega’s tegenkomen in het dagelijkse werk.
Hetty Dijkstra

Hetty Dijkstra.

In haar eerste artikel voor VoetVak+ stelt zij zich voor en geeft zij algemene tips voor de aanschaf van een pedicuremotor en behandelstoel.

Hetty: “Ik zit inmiddels 33 jaar in het pedicurevak en kijk terug op 33 jaar van ontwikkelingen en opleiden. Als zelfstandig werkende medisch pedicure heb ik de ontwikkelingen in pedicureland altijd op de voet gevolgd. Zo was ik één van de eerste medisch pedicures in de regio Zuid-Limburg die werkte met geavanceerdere apparatuur en materialen. Ook ontwikkelde ik mijzelf en mijn team op het gebied van oncologische voetzorgverlening, stagebegeleiding van nieuwe pedicures, en sportpedicure.”

Wij wensen jou veel plezier bij het lezen van deze nieuwe rubriek van de hand van Hetty, en Hetty zelf veel plezier bij het schrijven!